Desert gogosi pufoase

de reisnaor_2006 in Prajituri, 20 Mar 2014 | 78298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g de faina
  • 250 ml lapte
  • 2 galbenusuri
  • 1 plic de drojdie uscata
  • un praf de sare
  • 100 g de unt
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi pufoase:

Intr-o cratita punem pe foc laptele, untul, zaharul si zaharul vanilat si amestecam pana se topeste. Lasam sa se raceasca si adaugam drojdia. Intr-un castron punem faina, sarea si galbenusurile, adaugam amestecul din lapte si se framanta bine pana se deslipeste aluatul de peretii castronului.

Acoperim vasul si-l lasam sa creasca o ora, intr-un loc cald. Dupa ce aluatul a crescut intindem o foaie de 0.5 cm grosime si taiem cercuri cu paharul. Acoperim gogosile cu un prosop si le lasam sa mai creasca 30 de minute.

Prajim gogosile in baie de ulei incins, la foc potrivit si le intoarcem pe ambele parti. Le scoatem pe servetele de hartie, apoi le pudram cu zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi pufoase" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa pufoasa cu nuca si ciocolata