Desert inghetat cu mure si piscoturi

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 9 Oct 2011 | 4356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 piscoturi
  • 400 g mure congelate
  • 300 ml smantana pentru frisca
  • 100 g zahar pudra
  • Vanilie
  •  Sirop:
  • 150 g zahar
  • 150 g zahar
  • Vanilie
  •  Décor:
  • Menta
  • Coacaze
  • Mure
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetat cu mure si piscoturi:

Se pregatesc 3 pahare

Apa,zaharul si vanilia se pun pe foc pana se topeste zaharul

Smantana pentru frisca se bate cu zaharul pudra. Murele congelate se pun intr-un blender si se fac pasta,se adauga frisca si se mixeaza impreuna.

In fiecare pahar se pune cate un piscot insiropat si rupt bucati. Deasupra se pun 2 linguri de crema, apoi piscot insiropat,crema,piscot,crema. Seasupra se pune cate o lingura frisca si fructe. Se introduc paharele in congelator pentru 2-3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetat cu mure si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu capsuni