Desert inghetat cu mure si piscoturi

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 9 Oct 2011 | 2363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 piscoturi
  • 400 g mure congelate
  • 300 ml smantana pentru frisca
  • 100 g zahar pudra
  • Vanilie
  •  Sirop:
  • 150 g zahar
  • 150 g zahar
  • Vanilie
  •  Décor:
  • Menta
  • Coacaze
  • Mure
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetat cu mure si piscoturi:

Se pregatesc 3 pahare

Apa,zaharul si vanilia se pun pe foc pana se topeste zaharul

Smantana pentru frisca se bate cu zaharul pudra. Murele congelate se pun intr-un blender si se fac pasta,se adauga frisca si se mixeaza impreuna.

In fiecare pahar se pune cate un piscot insiropat si rupt bucati. Deasupra se pun 2 linguri de crema, apoi piscot insiropat,crema,piscot,crema. Seasupra se pune cate o lingura frisca si fructe. Se introduc paharele in congelator pentru 2-3 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetat cu mure si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Desert inghetat cu mure si piscoturi-0
Desert inghetat cu mure si piscoturi-1

COMENTARII (18)

MIUTA

MIUTA 1

11.10.2011, 17:22

Pasiune pentru bucatarie

Pasiune pentru bucatarie 1

11.10.2011, 19:13

e foarte rapid si puteti sa il faceti fara sa il inghetati

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

18.11.2013, 06:33

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!