Desert inghetata Amaretto

de abetina in Dulciuri, 5 Iul 2017 | 290 vizualizari

 

Cu gust amarui si plina de savoare, culoare, aceasta inghetata bate toate recordurile la cele mai delicioase inghetate:)

 

INGREDIENTE

  • 1 castron mare de cirese amare
  • 400 gr smantana naturala
  • 500 ml lapte dulce 
  • 400 gr zahar
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata Amaretto:

Se scot samburii de la cirese, se adauga zahar peste ele si se pun frigider, peste noapte.


A doua zi se scot, se ia un castronel de cirese din castron cu sirop, fara zahar si se pun la frigider. Restul de cirese se pun la robot, se adauga laptele si smantana si se lasa la mixat cel putin 10 minute, la viteza potrivit de mare, sa nu sara din robot si sa aiba timp sa se aeriseasca compozitia.


Se toarna compozitia intr-un vas de plastic si se da la congelator. Din cand in cand, se mai scoate vasul si se amesteca usor, se repeta de cel putin patru ori. Se poate servi dupa 7-8 ore.


Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta excelenta ca gust si usor de pregatit!

 

TIPS-URI

1

cirese

2

naturala

3

inghetata

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata Amaretto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

kytz 1

06.07.2017, 11:07

Sigur mi-ar placea să gust! 🍨🍨🍨

dantes 1

07.07.2017, 10:51

Delicioasa!

CofetariiBucatari 1

29.08.2017, 18:55

super buna!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cuib de viespi din aluat de foietaj