Desert inghetata cu mango si zmeura

de diaconta in Dulciuri, 2 Aug 2018 | 1238 vizualizari

 

Imi era poftă de îngheţată şi doar nu era să cumpăr când e aşa uşor de preparat. Nici nu avem nevoie de prea multe ingrediente
Si cum am găsit mango foarte copt, am ştiut că va fi minunat într-o îngheţată. Cumpărasem şi nişte zmeură aşa că a fost combinaţia perfectă.
Pentru că am folosit lapte condensat, îngheţata a avut o textură cremoasă.
Dar mai bine scurtăm introducerea şi vă spun cum am pregătit îngheţata, altfel o să credeţi că e ceva complicat.

 

INGREDIENTE

  • 1 fruct mango copt
  • 397 ml lapte condensat îndulcit
  • 300 g smântâna 25% grasime
  • 300 ml smântâna pentru frisca La Dorna
  • Zmeura
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu mango si zmeura:

Am mixat smântâna pentru frisca. Nu trebuie sa fie foarte ferma.


Am curatat mango, l-am taiat cubulete si l-am pasat cu ajutorul blenderului Breville.


Am amestecat smântâna cu laptele condensat si piureul de mango, apoi am încorporat usor frisca mixata.


Am pus apoi compozitia obtinuta la masina de îngheţata, nu este una foarte performanta, dar ma scuteste de amestecatul pentru a nu se face ace de gheaţa.


Am pus compozitia într-o caserola si am pus din loc în loc zmeura.


O parte din zmeura am zdrobit-o cu o furculita, restul am pus-o asa întreaga.


Am pus înghetata la congelator pentru câteva ore. Când doriti sa o consumati, o scoateti cu 10-15 minute înainte, la temperatura camerei.


Noi am servit-o cu sos de afine si frunzulite de menta.



S-aveţi poftă !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu mango si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

laura_n 1

06.08.2018, 17:51

Am trecut sa mai savurez cu ochii o portie din deliciosenia asta

xana 1

06.08.2018, 22:47

Mi-ar prinde bine acum vreo 3kg din minunatia asta

RuxyRux 1

09.09.2018, 22:20

Minunatie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Vargabeles
  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich la cuptor

de Lau 9

ieri la 21:44

Tarta Tatin cu mere

de RuxyRux 9

ieri la 21:26

Prajitura cu mere si nuci

de oanapl 6

ieri la 18:16

Lasagna cu branzeturi

de RODIMUR 7

ieri la 18:11

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Brigadeiro