Desert inghetata cu mascarpone, afine si fulgi de hrisca

de Catalina L in Dulciuri, 28 Iul 2020 | 575 vizualizari

 

'retete de vara'
Practic si rapid de facut.
O pastrati la congelator si scoateti cate o portie cand aveti pofta.
Eu am facut-o cu indulcitor natural in loc de zahar.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/inghetata-cu-mascarpone-si-fulgi-de.html

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de mascarpone
  • 100 gr de zaghar (sau indulcitor natural eritritol)
  • 3 oua
  • 3 linguri de fulgi de hrișcă (40 grame)
  • esenta de cafea sau de vanilie
  • 30-40 afine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata cu mascarpone, afine si fulgi de hrisca:

Separati albusurile de galbenusuri. Bateti albusurile spuma.




Frecati galbenusurile cu indulcitorul.


Adaugati branza mascarpone, amestecati 3 minute.


Incorporati apoi albusurile, amestecand usor.


Adaugati esenta si fulgii si amestecati.


Puneti in forme , adaugati afine in fiecare forma si dati 3-4 ore la congelator.


Demulati si serviti.


Le puteti apoi pastra intr-o cutie sau o punga la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata cu mascarpone, afine si fulgi de hrisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

29.07.2020, 18:12

super buna!

Rocsi 1

30.07.2020, 20:08

Vin si eu la inghetata!

oanapl 1

28.09.2020, 14:51

Delicioasă!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Profiterol