Desert inghetata Paradis cu fructe de padure si ciocolata

de amalia01 in Dulciuri, 22 Iul 2017 | 430 vizualizari

 

E vara, vara si uit de orice dieta!
De fapt, nu prea am pofta de mancare-mancare, doar de...dulciuri...
Perfecta la ceas de seara, privind stelele alaturi de cei dragi... <3

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 200 ml lapte condensat
  • ciocolata Nestle Dessert Noir
  • fructe de padure
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata Paradis cu fructe de padure si ciocolata:

Bati frisca, apoi adaugi treptat laptele condensat, mixand continuu.


Cand compozitia este cremoasa, o imparti in doua.


In jumatate, adaugi ciocolata rasa si omogenizezi cu o spatula. In cealalta jumatate, adaugi fructele pasate cu ajutorul unei furculite.


Pentru inghetata eu am folosit forme de briose din silicon pe care le-am umezit.


Am pus cate 2 lingurite de crema cu fulgi de ciocolata, apoi din cea cu fructe si le-am asezat in tava congelatorului.


Lasi la congelator pentru 2 ore.


Servesti inghetata cu sirop proaspat de fructe de padure si frunzulite de menta. ( dupa ce o scoti din forma)


Spor si pofta sa aveti!


 

TIPS-URI

1

combinatia de ciocolata cu fructe nu da gres niciodata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata Paradis cu fructe de padure si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

24.07.2017, 20:01

Mmm, acum chiar merge o inghetata!

Gherca Daniela 1

24.07.2017, 21:59

Bun desertul!

miki_a 1

25.07.2017, 09:17

Bună oricând!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu găluște imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu balt de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Tort cu blat de bezea (Pavlova)