Desert Islere

de Mitinita in Dulciuri, 26 Feb 2019 | 3404 vizualizari

 

Fursecuri delicioase si fragede.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 500 g faina
  • Pentru crema:
  • 200 g unt 82%
  • 200 g zahar pudra
  • 3 lingurite cacao
  • Pentru decor:
  • glazura ciocolata neagra Dr Oetker
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Islere:

Untul se mixeaza cu oul, se adauga treptat smantana, sucul de lamaie si zaharul vanilat.

Se adauga faina si praful de copt si se mixeaza pana cand se obtine un aluat omogen.

Se intinde o foaie de aluat de aproximativ jumatate de cm grosime si se taie cercuri de marime egala cu ajutorul unui pahar rotund sau cu un decupator de fursecuri.

Se pun pe foaia de copt, in tava si se dau la cuptor la 180 de grade pana incep sa se rumeneasca.

Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

Crema

Untul se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga cacaua.

Glazura

Se pune intr-o oala apa la fiert si cand s-a infierbantat se introduce glazura de ciocolata neagra Dr Oetker.

Se tine pe foc pana cand se topeste ciocolata.

Asamblare 

Se iau cate doua fursecuri si le lipesc cu crema de unt.

Se aplica glazura de ciocolata si se lasa sa se intareasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Islere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura 5 Dame