Desert la pahar cu Lion

de Meea in Dulciuri, 1 Sep 2015 | 780 vizualizari

 

Nici nu am stiut ce nume sa-i pun,si am zis simplu desert la pahar cu Lion! Dar ce mai conteaza numele cand gustul este atat de delicios? Si cum calduuura asta mare ma impiedica sa folosesc cuptorul ,am facut un desert rapid si racoritor perfect pentru dupamiezile calduroase! Inlocuiti Lion-ul cu Oreo,Snickers sau orice altceva va place! Jucati-va cu aromele si veti obtine un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte rece
  • 1 plic praf de frisca
  • 1 lingura zahar pudra
  • Lion, cacaua, bilute de ciocolata,dulceata de capsiuni
  • 1 plic intaritor pentru frisca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu Lion:

Intr-un bol punem laptele rece,praful de frisca si mixam la viteza mare.Adaugam zaharul si intaritorul de frisca si mixam in continuare.


Si acum sa ne jucam putin cu imaginatia! Eu am amestecam 3 linguri din frisca cu 2 linguri de cacaua; 2 linguri din frisca cu dulceata; am batut 50ml frisca lichida pana am obtinut o spuma tare.Eu am aranjat paharele astfel,dar voi faceti-va de cap si faceti si alte variante!


-primul pahar:un strat de frisca +frisca amestecata cu cacaua+alt strat subtire de frisca+bucati de Lion + un mot de frisca batuta + bilute de ciocolata.


-al doilea pahar:frisca cu cacaua+frisca simpla+bilute de ciocolata+un strat de frisca batuta+frisca cu dulceata+bucati de Lion si bilute de ciocolata


-al treilea pahar: un strat gros de frisca+bucati mari de Lion+frisca+topping de ciocolata+bilute de ciocolata


Lasati la congelator pentru 20 minute.


O nebunie de variante! Voi cum le-ati facut?



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu Lion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

02.09.2015, 19:43

Bun, bun!

merisor 1

02.09.2015, 20:21

Bun desert ai facut!

Meea 1

02.09.2015, 21:38

Va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Desert piersici umplute cu crema de ciocolata