Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie

de Lau in Dulciuri, 19 Sep 2020 | 1721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 piscoturi
  • Sosul de visine
  • 500 g visine
  • 100 g zahar
  • 1 lingura amidon
  • Crema de vanilie
  • 300 ml lapte
  • 50 g unt
  • 1 lingura amidon
  • 3 galbenusuri
  • esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie:

Visinele fara samburi le punem cu zaharul si lasam deoparte sa lase sirop (eu le-am lasat cateva ore la frigider in timp ce am pregatit crema de vanilie )

Cand au lasat siropul adaugam amidonul si amestecam,punem pe foc amestecand continuu pana ce se ingroasa ca un sos.

Crema de vanilie-intr-un ibric adaugam amidonul,galbenusurile si laptele cald,amestecam continuu la foc mic pana ce se ingroasa ca o budinca,luam de pe foc adaugam untul la teperatura camerei,esenta de vanilie,amestecam pana ce se omogenizeaza.acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca.

In pahare asezam piscoturi trecute prin cafea,sosul de visine,un strat de crema,piscoturi,sos de visine si crema,dam la rece si decoram dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

oanapl 1

28.09.2020, 13:30

Ce bine arată!

Rocsi 1

28.09.2020, 19:49

Un desert la pahar as servi oricand! Imi place mult!

RuxyRux 1

28.10.2020, 20:50

E pe gustul meu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Lemon cake ,in stilul meu

pe 30.09 la 22:51

Tort cu cafea, caramel si straciatella

pe 27.09 la 17:12

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux à la crème