Desert melci cu nuca si cacao

de Valclaudia in Dulciuri, 20 Mar 2017 | 6288 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 250 gr nuca macinata
  • 2-3 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert melci cu nuca si cacao:

Cuptorul se preincalzeste la 180 grade C.

Aluatul foietaj dezghetat se desface pe masa de lucru.

Amestecam nuca macinata, zaharul, pudra de cacao si zaharul vanilat intr-un castron, apoi repartizam amestecul peste foaia de aluat.

Rulam strans, taiem apoi melcii de grosimea unui deget si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Lasam la cuptor pana se rumenesc frumos (eu am lasat la temperatura ridicata 20 minute).

Se servesc calzi sau reci, sunt tare buni oricum.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert melci cu nuca si cacao" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de lamaie si capsuni