Desert melci cu nuca, stafide si scortisoara

de lucy2002 in Dulciuri, 9 Dec 2019 | 1207 vizualizari

 

Un desert simplu, rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foitaj decongelat
  • 150 gr nuci
  • 30-40 grame stafide
  • un pliculet zahar vanilat
  • 2 lingurite scortisoara
  • 3 linguri zahar brun
  • 1 ou
  • zahar pudra cu aroma de vanilie
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert melci cu nuca, stafide si scortisoara:

Intr-un castronel facem un amestec din: zahar, scortisoara, stafide, nuci strivite cu sucitorul si zahar vanilat.( puteti sa mariti cantitatile asa cum va place)

Intindem foaia de foitaj si presaram peste foaie amestecul de mai sus.

Rulam foaia sul si o taiem de 2 -3 cm. Asezam bucatile de foitaj intr-o tava cu hartie de copt , le ungem cu ou batut si dam tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 180 grade C, pentru 25-30 minute. Se scoate din cuptor, se lasa sa se racoreasca si se presara cu zahar pudra cu aroma de vanilie.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert melci cu nuca, stafide si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

lucy2002 1

11.12.2019, 20:55

Multumesc fumos tuturor!

Rocsi 1

12.12.2019, 21:30

Ce as servi doua bucati si sa fie si calzi! Mmmm!

dantes 1

19.12.2019, 12:57

Buni!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort caramel