Desert negresa

de trifadalia in Dulciuri, 8 Iul 2020 | 2468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciocolata neagra
  • 180 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 2 buc oua
  • 90 gr faina
  • 30 gr cacao
  • sare
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa:

Se topeste jumatate din ciocolata (100 gr) in cuptorul cu microunde. Se adauga si untul taiat bucatele amestecand pana la omogenizarea si topirea lui. Se adauga si zaharul . Se pun si ouale unul cate unul amestecand continuu, apoi se adauga cacaua impreuna cu faina si un praf de sare. 

Se amesteca sa se omogenizeze toate ingredientele apoi se adauga restul de ciocolata (100 gr).

Se pune la copt pentru 25 de minute la 180 de grade . 

TIPS-URI

1

Daca mai aveti bucatele de ciocolata ramase se poate adauga deasupra in tava inainte de a se introduce tava la copt

2

se poate servi alaturi de un glob de inghetata

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de negresa cu nuca, cacao si glazura de ciocolata