Desert negresa cu mini marsmallows

de Lau in Prajituri, 6 Ian 2019 | 875 vizualizari

 

Reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 500 ml cafea
  • 400 g faina
  • 50 g cacao
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 praf de copt
  • 300 g zahar
  • 3 oua
  • 200 g nuca macinata grosier
  • esenta de rom
  • zeama si coaja de la 1/2 lamaie
  • 250 g mini marsmallows
  • 2 linguri unt de arahide
  • 3 patratele ciocolata
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu mini marsmallows:

Intr-un bol amestecam faina cu cacaua, nuca, facem o adancitura in mijloc adaugam bicarbonatul si praful de copt stins in zeama de lamaie, coaja de lamaie, cafeaua rece, uleiul si amestecam bine pana ce se omogenizeaza.


Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa.


Adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare.


Adaugam peste crema de cacao, amestecand cu o paleta cu miscari usoare.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptorul preincalzit si dam cca 30 min la 180 grade.


Scoatem tava o ungem cu untul de arahide si deasupra adaugam bezele si ciocolata taiata.


Dam din nou la cuptor pana ce trece testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu mini marsmallows" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Adi2019 1

07.01.2019, 09:52

Castiga bani cu cel mai platit panel de sondaje online din Romania
Pentru participarea la sondaje primeşti între 0.20€ si 2, 5€ pentru un sondaj
Bonus la inregistrare 1, 50 Euro
Inscrie-te aici, e gratuit si usor!
https://bit.ly/27Y30zS

Gherca Daniela 1

08.01.2019, 11:04

bun, bun!

oanapl 1

09.02.2019, 20:08

Yami! Ce bunătate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de piersici

ieri la 15:53

Desert briose de vara cu capsuni si kiwi

de Ancutsa 5

ieri la 14:52

Desert tort Amandina de casa - reteta nr. 500

de Ancutsa 5

ieri la 14:48

RETETA RECOMANDATA
Negresa