Pandispan cu visine

de robert_badica in Prajituri, 20 Iul 2015 | 1056 vizualizari

 

Pufos si gustos! Sa faceti si voi ,ca nu e greu deloc! :)))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. visine(fara samburi)
  • 6 oua;
  • 6 linguri faina;
  • 6 linguri zahar;
  • coaja de la o lamaie;
  • un praf de sare
  • Pentru decor:
  • zahar pudra.
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

 

Incepem prin a scoate samburii visinelor si lasam visinele de o parte. Separam ouale si punem galbenusul intr-un bol, iar albusul intr-un alt bol. Peste albus adaugam zaharul si batem pana obtinem o spuma tare sau pana cand raman moturii pe palete mixerului. Galbenusurile le frecam cu un praf de sare pentru a le intensifica culoarea. Adaugam peste albusurile batute cu zaharul galbenusurile si mai mixam putin, cat sa le incorparam. Cu o spatula incorporam in spuma faina si coaja de lamaie. Tapetam o tava cu foaie de copt sau cu ulei si faina si turnam compozitia. Deasupra asezam visinele (daca vreti le puteti da prin putina faina, eu nu am procedat asa). Coacem pandispanul circa 25-35 de minute la foc mic spre mediu. Nu deschideti cuptorul in primele 15 minute! Dupa ce s-a racit portionam si pudram cu zahar.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte fructe de sezon sau congelate

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

robert_badica 1

20.07.2015, 20:52

Rocsi 1

21.07.2015, 20:10

Ce mult imi place!

mirela0911 1

22.07.2015, 14:48

Ce pufoasa e!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de frisca.