Pandispan cu visine

de robert_badica in Prajituri, 20 Iul 2015 | 801 vizualizari

 

Pufos si gustos! Sa faceti si voi ,ca nu e greu deloc! :)))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. visine(fara samburi)
  • 6 oua;
  • 6 linguri faina;
  • 6 linguri zahar;
  • coaja de la o lamaie;
  • un praf de sare
  • Pentru decor:
  • zahar pudra.
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:


Incepem prin a scoate samburii visinelor si lasam visinele de o parte. Separam ouale si punem galbenusul intr-un bol, iar albusul intr-un alt bol. Peste albus adaugam zaharul si batem pana obtinem o spuma tare sau pana cand raman moturii pe palete mixerului. Galbenusurile le frecam cu un praf de sare pentru a le intensifica culoarea. Adaugam peste albusurile batute cu zaharul galbenusurile si mai mixam putin, cat sa le incorparam. Cu o spatula incorporam in spuma faina si coaja de lamaie. Tapetam o tava cu foaie de copt sau cu ulei si faina si turnam compozitia. Deasupra asezam visinele (daca vreti le puteti da prin putina faina, eu nu am procedat asa). Coacem pandispanul circa 25-35 de minute la foc mic spre mediu. Nu deschideti cuptorul in primele 15 minute! Dupa ce s-a racit portionam si pudram cu zahar.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte fructe de sezon sau congelate

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 38 %
399.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

robert_badica 1

20.07.2015, 20:52

Rocsi 1

21.07.2015, 20:10

Ce mult imi place!

mirela0911 1

22.07.2015, 14:48

Ce pufoasa e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi

de xana 5

ieri la 16:02

Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca

de Oana 9

ieri la 14:00

Desert napolitane de post

de xana 5

ieri la 13:15

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si visine