Pandispan cu visine

de robert_badica in Prajituri, 20 Iul 2015 | 699 vizualizari

 

Pufos si gustos! Sa faceti si voi ,ca nu e greu deloc! :)))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. visine(fara samburi)
  • 6 oua;
  • 6 linguri faina;
  • 6 linguri zahar;
  • coaja de la o lamaie;
  • un praf de sare
  • Pentru decor:
  • zahar pudra.
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:


Incepem prin a scoate samburii visinelor si lasam visinele de o parte. Separam ouale si punem galbenusul intr-un bol, iar albusul intr-un alt bol. Peste albus adaugam zaharul si batem pana obtinem o spuma tare sau pana cand raman moturii pe palete mixerului. Galbenusurile le frecam cu un praf de sare pentru a le intensifica culoarea. Adaugam peste albusurile batute cu zaharul galbenusurile si mai mixam putin, cat sa le incorparam. Cu o spatula incorporam in spuma faina si coaja de lamaie. Tapetam o tava cu foaie de copt sau cu ulei si faina si turnam compozitia. Deasupra asezam visinele (daca vreti le puteti da prin putina faina, eu nu am procedat asa). Coacem pandispanul circa 25-35 de minute la foc mic spre mediu. Nu deschideti cuptorul in primele 15 minute! Dupa ce s-a racit portionam si pudram cu zahar.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte fructe de sezon sau congelate

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

robert_badica 1

20.07.2015, 20:52

Rocsi 1

21.07.2015, 20:10

Ce mult imi place!

mirela0911 1

22.07.2015, 14:48

Ce pufoasa e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Lacrima