Desert negresa cu nuci si fructe confiate

de Lau in Prajituri, 27 Mai 2017 | 405 vizualizari

 

Retete pentru un picnic reusit

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 200 g faina
  • 150 g ciocolata
  • 2 linguri nutella
  • 100 g unt
  • 1/2 praf de copt
  • Crema de branza
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • esenta de rom
  • zahar vanilat
  • 100 g miez de nuca
  • 100 g fructe confiate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu nuci si fructe confiate:

Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare, pana ce isi dubleaza volumul si zaharul s-a topit. Adaugam ciocolata topita impreuna cu untul si nutella (racita in prealabil).


Amestecam cu o paleta, adaugam faina si praful de copt, amestecand usor cu o paleta pana ce se omogenizeaza.


Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Intr-un bol, amestecam branza cu zaharul vanilat, ouale, esenta pana ce se omogenizeaza.


Cu o lingura, adaugam peste compozitia de negresa si amestecam cu ajutorul unei furculite.


Adaugam deasupra nuci tocate, fructele confiate si dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea cca. 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu nuci si fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

28.05.2017, 09:48

bun desert!

noiinbucatarie 1

28.05.2017, 19:23

Lau 1

02.06.2017, 16:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec cu visine si ciocolata