Desert negresa cu nuci si fructe confiate

de Lau in Prajituri, 27 Mai 2017 | 868 vizualizari

 

Retete pentru un picnic reusit

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 200 g faina
  • 150 g ciocolata
  • 2 linguri nutella
  • 100 g unt
  • 1/2 praf de copt
  • Crema de branza
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • esenta de rom
  • zahar vanilat
  • 100 g miez de nuca
  • 100 g fructe confiate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu nuci si fructe confiate:

Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare, pana ce isi dubleaza volumul si zaharul s-a topit. Adaugam ciocolata topita impreuna cu untul si nutella (racita in prealabil).


Amestecam cu o paleta, adaugam faina si praful de copt, amestecand usor cu o paleta pana ce se omogenizeaza.


Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Intr-un bol, amestecam branza cu zaharul vanilat, ouale, esenta pana ce se omogenizeaza.


Cu o lingura, adaugam peste compozitia de negresa si amestecam cu ajutorul unei furculite.


Adaugam deasupra nuci tocate, fructele confiate si dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea cca. 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu nuci si fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

28.05.2017, 09:48

bun desert!

Rahela Velicu 1

28.05.2017, 19:23

Lau 1

02.06.2017, 16:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Gogosi - reteta video