Desert negresa de post cu coacaze negre

de Valclaudia in Prajituri, 2 Apr 2017 | 330 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri nuca de cocos
  • 4 linguri pasta de macese
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana pa minerala
  • un praf de sare
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • 2 cani faina alba
  • cca 400 gr. coacaze negre congelate
  • 2 linguri nuca de cocos
  • 50 gr. zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa de post cu coacaze negre:

Cuptorul se preincalzeste la 175 grade C.


Punem intr-un castron incapator zaharul, nuca de cocos, bicarbonatul, praful de copt si pasta de macese, apoi pudra de cacao.


Turnam uleiul si apa minerala, amestecam bine si la final, adaugam faina.


Mixam pana se omogenizeaza bine amestecul.


Ungem tava cu ulei, o tapetam cu faina.


Turnam compozitia in tava, presaram doua linguri nuca de cocos rasa peste blat, apoi asezam din loc in loc coacazele negre congelate.


Dam tava la cuptor, pentru 40 minute, eu am copt prajitura folosind functia de coacere cu ventilatie.


Facem testul cu scobitoarea, scoate tava din cuptor si lasam prajitura la racit, apoi o pudram cu zahar farin.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa de post cu coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

dantes 1

03.04.2017, 17:20

Super!

Rocsi 1

03.04.2017, 19:17

Ce minunata este!

kytz 1

04.04.2017, 10:39

Servesc și eu o bucățică la !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tarte cu visine