Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cea mai pufoasa si delicioasa negresa!
Se mixeaza margarina moale ( de la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga galbenusurile, cacao si esenta si se mixeaza in continuare pana cand sunt incorporate bine.
Adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare si amestecam usor cu o lingura de lemn. Adaugam treptat si faina amestecata cu praful de copt, apoi nuca tocata grossier si amestecam usor.
Turnam compozitia intr-un vas de yenna uns cu ulei si presarat cu faina si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Lasam negresala racit, apoi o portionam. Eu o portionez inainte sa ii pun glazura de ciocolata pentru a curge aceasta si pe marginile prajiturii.
Incalzim frisca lichida intr-un ibric, adaugam si ciocolata si lasam pe foc pana cand ciocolata este topita.
Punem glazura de ciocolata peste negresa si daca doriti, presarati nuca de cocos.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult