Desert Numai trei

de Bunica in Dulciuri, 7 Feb 2021 | 1238 vizualizari

 

:))))) Stiu ca o sa va mire denumirea."Numai trei "este un desert cu putine calorii, rapid,cu trei ingrediente,existente in camara fiecarei gospodine.

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri
  • 50 g. zahar
  • 200g. gem acrisor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Numai trei:

Intr-o cratita/forma se pune un strat subtire de gem.

Albusurile se mixeaza cu un praf de sare.

Cand incepe sa se formeze bezeaua, adauga zaharul.

Mixeaza pana obtii o bezea ferma.

Toarna bezeaua peste gem si niveleaza usor.

Ia o cratita mai mare si pune apa fiarbinte in ea.

Pune vasul cu bezeaua in cratita cu apa fierbinte ,fara ca vasul cu bezea sa atinga fundul cratitei cu apa.

Da vasul/forma la cuptorul incins la 170 grade pentru 10 minute ,apoi micsoreaza temperatura la 150 grade.

Dupa 35 minute scoate vasul din cuptor,lasa sa se raceasca.

Rastoarna pe un platou.

TIPS-URI

1

Eu am folosit o cratita de 3 l.

2

Este foarte important ca vasul/forma in care este compozitia sa nu atinga fundul cratitei cu apa,ca sa nu se arda gemul/dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Numai trei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de porc
  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuci si gem