Desert ochelari din foietaj cu nuca de cocos

de Valclaudia in Dulciuri, 10 Feb 2018 | 1569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj din comert
  • 150 gr. unt la temperatura camerei
  • 2 linguri zahar pudra
  • cca 50 gr. nuca de cocos
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert ochelari din foietaj cu nuca de cocos:

Untul la temperatura camerei se amesteca cu zaharul pudra.


Cuptorul se preincalzeste la 200 grade C.


Aluatul foietaj la temperatura camerei se intinde pe masa de lucru, apoi se unge cu unt amestecat cu zahar pe intreaga suprafata.


Prearam fulgii de nuca de cocos peste unt.


Impartim apoi (cu ajutorul unui pinten de decupat aluatul) foaia in 15 fasii pe lungimea aluatului, vezi foto, apoi rulam simultan capetele fiecarei fasii pana cand acestea se vor intalni la jumatate.


Asezam ochelarii astfel obtinuti in tava tapetata cu hartie de copt, apoi coacem desertul la 200 grade C, folosind functia de coacere cu ventilatie, pana cand acestia capata aspect de rumen si untul topit se caramelizeaza in tava.


Lasam la racit in tava, apoi servim.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert ochelari din foietaj cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

11.02.2018, 14:55

navidad_2017 1

11.02.2018, 18:52

Ce idee grozava! Pe cat de simplu de facut, pe atat de deliciosi! Am presarat pe foaie si cubulete de coaja zaharisita de citrice si le-am facut in forma de melcisori (ochelari mi s-a parut prea complicat). Am dublat cantitatile si Jumatate s-au mancat aseara, inca din tava (caldute), restul au fost "rase" astazi, la micul dejun. Multumim ptr reteta!

madi_marin 1

11.02.2018, 19:01

deliciosi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert chec marmorat