Desert palmieri cu nuca - de post by Mihaelar

de Corinuta in Prajituri, 12 Apr 2017 | 2844 vizualizari

 

Simpli si deliciosi, se fac rapid si se mananca intr-o clipa :X

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 4 linguri nuca macinata
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri zahar
  • 3-4 linguri apa
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert palmieri cu nuca - de post by Mihaelar:

Se amesteca nuca macinata cu cacaua si zaharul, se adauga 3 linguri de apa si se amesteca bine, iar daca amestecul este prea solid si nu se poate intinde pe aluat, mai adaugam putina apa. 

Punem pe masa aluatul de foietaj, iar deasupra intindem umplutura. 

Rulam pe lungime din ambele parti, in acelasi timp, pana ajungem la mijloc cu ele, apoi taiem felii de 1 cm grosime si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. 

Ii coacem 20 de minute, la 190 de grade C. Cand sunt rumeniti putin, ii scoatem din cuptor. Dupa ce s-au racit, ii putem pudra cu zahar praf. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert palmieri cu nuca - de post by Mihaelar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tagliatelle cu ton si hribi
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Desert Linzer cu mere