Desert palmieri cu nuca - de post by Mihaelar

de Corinuta in Prajituri, 12 Apr 2017 | 1016 vizualizari

 

Simpli si deliciosi, se fac rapid si se mananca intr-o clipa :X

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 4 linguri nuca macinata
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri zahar
  • 3-4 linguri apa
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert palmieri cu nuca - de post by Mihaelar:

Se amesteca nuca macinata cu cacaua si zaharul, se adauga 3 linguri de apa si se amesteca bine, iar daca amestecul este prea solid si nu se poate intinde pe aluat, mai adaugam putina apa.


Punem pe masa aluatul de foietaj, iar deasupra intindem umplutura.


Rulam pe lungime din ambele parti, in acelasi timp, pana ajungem la mijloc cu ele, apoi taiem felii de 1 cm grosime si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Ii coacem 20 de minute, la 190 de grade C. Cand sunt rumeniti putin, ii scoatem din cuptor. Dupa ce s-au racit, ii putem pudra cu zahar praf.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert palmieri cu nuca - de post by Mihaelar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

20.04.2017, 15:26

Cu siguranta ca sunt mult mai frumosi casi ai mei Probabil la tine a fost mai cald ca sunt foarte frumosi crescuti )

miki_a 1

28.04.2017, 16:06

Faini!

Corinuta 1

08.05.2017, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini amandine