Desert pancakes a la Jamie Oliver

de leoflori in Dulciuri, 4 Iun 2009 | 99390 vizualizari

 

Foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari
  • 170 gr faina 
  • 1,5 lingurita praf copt 
  • 210 ml lapte 
  • 6 lingurite zahar 
  • un praf sare
  • 1 lingurita esenta vanilie 
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pancakes a la Jamie Oliver:

Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc.

Turnam cate putin lapte, apoi faina (care a fost amestecata cu praful de copt) si alternam pana se termina.

Albusurile le batem spuma si le incorporam usor cu o lingura in amestecul de galbenusuri. Omogenizam.

Incingem bine o tigaie de teflon, o ungem cu unt sau ulei si punem cam un sfert de polonic de compozitie. Cand incep sa se formeze gauri, intoarcem pancake-ul. Mai lasam un minut si este gata. Le ungem cu ce avem chef (dulceata, crema de ciocolata si bineinteles siropul de artar cu care se mananca ele de fapt; de aceea nici nu se pune zahar in compozitie, pentru ca ar iesi mult prea dulci).

Eu am pus dulceata de mure si de zmeura.

Sunt incredibil de pufoase!

Thanks Jamie!

TIPS-URI

1

 In reteta originala nu se pune zahar, insa eu am adaugat putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pancakes a la Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec simplu cu Nesquik