Desert pandispan cu cirese si nuca

de Lau in Dulciuri, 8 Iul 2017 | 4645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 200 g zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 6 linguri lapte
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri nuca+1 lingura lapte
  • 500 g cirese
  • 100 g nuca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu cirese si nuca:

Mixam untul moale cu zaharul, zaharul vanilat, pana ce se topeste zaharul, adaugam ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare.

Adaugam laptele, amestecam bine si la final, adaugam faina amestecata cu praful de copt.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam ciresele fara samburi, miezul de nuca taiat bucati. Adaugam compozita din care oprim 2-3 linguri.

Amestecam cu cacao,1 lingura lapte si turnam deasupra peste compozitie.

Dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu cirese si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

pe 12.07 la 17:24

Vinete umplute cu legume și brânzeturi - Rețeta gustoasă de vară

pe 12.07 la 16:17

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

pe 12.07 la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

pe 12.07 la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Zserbo Szelet - Greta Garbo