Desert pandispan cu mere si budinca

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 27 Apr 2017 | 12092 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • un cub de unt
  • 1,5 kg mere
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 3-4 linguri zahar
  • 500 ml lapte
  • 2 patratele ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu mere si budinca:

Curatam merele de coaja si le dam pe razatoare. Amestecam merele rase cu zaharul vanilat si le destribuim intr-o tava unsa cu unt. Daca doriti o prajitura mai dulce, puteti adauga si 2-3 linguri de zahar in mere.

Pentru pandispan, mixam albusurile spuma cu sarea si cele 6 linguri de zahar, adaugam galbenusurile si apoi, faina amestecata cu praful de copt (se poate si fara praf de copt).

Turnam compozitia de pandispan peste mere, uniformizam bine si introducem tava in cuptorul incins, pana se rumeneste blatul (30-35 de minute).

Scoatem tava din cuptor, o lasam sa se raceasca, apoi o rasturnam pe o alta tava.

Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic, cu 500 ml lapte si 3-4 linguri de zahar.

Distribuim budinca racorita peste mere, iar peste budinca, razuim putina ciocolata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu mere si budinca" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec rece cu biscuiti si ciocolata