Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pufos si delicios!
Mixam albusurile spuma cu jumatate din cantitatea de zahar.
Mixam galbenusurile cu restul de zahar si cu uleiul 3-4 minute.
Adaugam galbenusurile peste albusuri si le incorporam usor.Adaugam faina, praful de copt, esenta, coaja razuita de lamaie si rahatul taiat cubulete. Incorporam usor si turnam compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt.
Coacem pandispanul in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
7. Pudram cu zahar pudra vanilat si lasam la racit. Cand este perfect racit, putem portiona pandispanul. Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult