Desert pasca cu branza si glazura de ciocolata

de RuxyRux in Dulciuri, 10 Apr 2018 | 450 vizualizari

 

Pasca delicioasa fara aluat cu glazura si decoratiuni de ciocolata, va invit la un minunat desert pascal!
Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza dulce
  • 7 oua mari
  • 285 gr zahar fin
  • 170 gr unt gras 82%
  • 400 gr iaurt grecesc
  • 150 gr amidon
  • un praf de sare
  • 1/2 plic praf de copt
  • coaja razuita de portocala( Bio)
  • esenta de rom
  • vanilie

Glazura de ciocolata:

  • 125 gr ciocolata neagra 60% cacao
  • 75 gr unt
  • 1 lingura plina de Nutella

Decoratiuni:

  • praline si oua de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca cu branza si glazura de ciocolata:

Ouale intregi se mixeaza cu un praf de sare, apoi cu zaharul pana isi tripleaza volumul.


Untul se topeste si se amesteca cu branza dulce si apoi cu iaurtul, vanilia, esenta de rom si coaja de portocala pana se omogenizeaza.


Compozitia de branza se adauga lingura cu lingura peste cea de oua si se mixeaza fara oprire.


Se opreste mixerul si se toarna amidonul, apoi praful de copt, se amesteca cu un tel sau o lingura astfel incat sa nu se imprastie in aer, apoi se porneste din nou mixerul si se mixeaza pana ce se omogenizeaza complet.


Se tapeteaza o forma rotunda cu pergament, se toarna compozitia si se coace pasca timp de o ora la 180 de grade C.


Pasca se lasa la racit si intre timp se prepara glazura.


Intr-un vas se topeste untul usor, apoi in el se topeste ciocolata, se trage vasul de pe foc si se adauga nutella, se amesteca bine. Glazura se lasa 5 minute la racit, apoi se asaza cu lingura peste pasca.


Cand este racita perfect si glazura, se decoreaza pasca cu praline si oua de ciocolata.


Delicioasa!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca cu branza si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

RuxyRux 1

17.04.2018, 18:45

Multumesc!

miki_a 1

20.04.2018, 10:14

WAW!!!!

RuxyRux 1

23.04.2018, 12:29

Miki

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si stafide