Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Adorata de baieti :)
Caramelizam intr-o craticioara 100 gr zahar.
Batem ouale ca la omleta, adaugam zaharul si amestecam pana la omogenizare.
Adaugam usor laptele.
Turnam caramelul in forma de copt,tapetam peretii cu caramel si adaugam compozitia obtinuta mai sus.
Dam la cuptor pentru 30-40 minute.
Lasati sa se raceasca, de preferat de pe o zi pe alta, sau 3-4 ore.
1
Se poate servi goala sau cu frisca deasupra.
2
Daca nu folositi forma de copt ceramica, puteti turna compozitia de lapte cu ou direct in cratita in care ati caramelizat zaharul, pentru coacere.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult