Desert pasca fara aluat, cu ciocolata

de Bucataras Medi in Dulciuri, 25 Apr 2017 | 536 vizualizari

 

Imi place ciocolata, dar nu ca atare, ci in prajituri, asa ca m-am gandit ca in pasca de anul acesta, sa adaug putina cioco.

Si m-am gandit sa o fac fara aluat.
Delicii de Paste.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri cu smantana
  • 11 linguri zahar
  • 11 linguri faina
  • 11 linguri branza dulce grasa
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 60 g ciocolata cu rom
  • coaja rasa de la o portocala mica
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • #Lingurile cu ingrediente au fost cu varf!!!
  • Mai avem nevoie
  • faina pentru tapetat tava
  • zahar pudra pentru pudrat pasca
  • unt pentru uns tava
Portii: 14
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat, cu ciocolata:

Separam albusurile de galbenusuri.

Mixam albusurile cu zaharul (adaugat in ploaie), pana obtinem o bezea.

Incorporam rand pe rand, (si avand grija sa amestecam de fiecare data) smantana, branza si galbenusurile. Separat, amestecam faina cu praful de copt si cernem. Incorporam acest amestec cernut, in amestecul de mai sus si amestecam. Dam ciocolata la robot si o incorporam in aluatul de mai sus, impreuna cu esenta de vanilie si coaja de portocala. Amestecam bine.


Ungem o tava rotunda (eu am folosit tava pentru tort cu diametrul de 22 cm) cu unt si o tapetam cu faina.Turnam compozitia in tava. Dam la cuptor, pentru circa 45 min, dar pentru a ne convinge ca este bine coapta, facem testul scobitorii. Scoatem pasca din cuptor, o lasam sa se raceasca, dupa care o taiem.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat, cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

GeorgiG 1

25.04.2017, 20:29

Daca e cu ciocolata.....

Rocsi 1

25.04.2017, 21:14

Vreau si eu o feliuta!

dantes 1

29.04.2017, 10:33

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si nuca ~nr. 100~