Desert pasca fara aluat, cu ciocolata

de Bucataras Medi in Dulciuri, 25 Apr 2017 | 4183 vizualizari

 

Imi place ciocolata, dar nu ca atare, ci in prajituri, asa ca m-am gandit ca in pasca de anul acesta, sa adaug putina cioco.

Si m-am gandit sa o fac fara aluat.
Delicii de Paste.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri cu smantana
  • 11 linguri zahar
  • 11 linguri faina
  • 11 linguri branza dulce grasa
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 60 g ciocolata cu rom
  • coaja rasa de la o portocala mica
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • #Lingurile cu ingrediente au fost cu varf!!!
  • Mai avem nevoie
  • faina pentru tapetat tava
  • zahar pudra pentru pudrat pasca
  • unt pentru uns tava
Portii: 14
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat, cu ciocolata:

Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile cu zaharul (adaugat in ploaie), pana obtinem o bezea.
Incorporam rand pe rand, (si avand grija sa amestecam de fiecare data) smantana, branza si galbenusurile. Separat, amestecam faina cu praful de copt si cernem. Incorporam acest amestec cernut, in amestecul de mai sus si amestecam. Dam ciocolata la robot si o incorporam in aluatul de mai sus, impreuna cu esenta de vanilie si coaja de portocala. Amestecam bine.

Ungem o tava rotunda (eu am folosit tava pentru tort cu diametrul de 22 cm) cu unt si o tapetam cu faina.Turnam compozitia in tava. Dam la cuptor, pentru circa 45 min, dar pentru a ne convinge ca este bine coapta, facem testul scobitorii. Scoatem pasca din cuptor, o lasam sa se raceasca, dupa care o taiem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat, cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert - Prajitura tavalita