Desert pasca turnata cu fructe confiate

de Panacris in Dulciuri, 15 Apr 2021 | 502 vizualizari

 

Mno, trebuia să vin și cu ceva dulce, după atâta cărnăraie! ;) P.S. Poze intermediare, nu prea am, dar voi mă credeți pe cuvânt de Bucătăraș Suprem! ;) Spor și poftă bună! ;) P.S:! și pentru cele finale, ce am mai prinsss ;) :)))

 

INGREDIENTE

  • Brânză de vaci grasă 700 g,
  • Ouă 8 bucăți,
  • Zahăr tos 8 linguri,
  • Zahăr vanilinat cu aromă de rom Dr Oetker 1 plic,
  • Amidon 100 g,
  • Făină albă de grâu 100 g,
  • Griș de grâu dur 100 g,
  • Coajă de lămâie Finesse de la Dr. Oetker 1 plic,
  • Sare de Hymalaia ½ linguriță,
  • Praf de copt Dr Oetker 1 plic,
  • Zeamă de lămâie cca. 50 ml,
  • Cireșe confiate cca. 100 g,
  • Portocale confiate cca. 100 g,
  • Limete confiate cca. 100 g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca turnata cu fructe confiate:

Ouăle se amestecă cu zahărul, zahărul vanilinat, brânza de vaci, coaja de lămâie, până ce se omogenizează.


Apoi se adaugă făina, amidonul, grișul, praful de sare și praful de copt, amestecându-se până ce se încorporează în amestecul de ouă și zahăr, iar aluatul obținut se toarnă într-o tavă termorezistentă tapetată cu foaie de pergament, de data asta în cazul meu într-o formă faină din silicon!


Pasca se pune la copt în cuptorul preîncins, cca. 35 de minute la 180 de grade.


După ce trece testul scobitorii, pasca se scoate de la copt, se lasă să se răcească în tavă cca. 60 de minute 😉 apoi se porționează și se pudrează cu zahăr farin.


Spor și poftă bună!



Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca turnata cu fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

16.04.2021, 20:46

Faina pasca, faina tare!

dantes 1

17.04.2021, 11:06

Buna!

Catalina L 1

17.04.2021, 20:40

ce frumoasa a iesit in forma din silicon, buna idee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca poloneza cu glazura de ciocolata