Desert Pavlova, cu rochie de vara intr-o toamna

de Constelatialeu in Dulciuri, 7 Oct 2020 | 317 vizualizari

 

Stiu, nu ma pot abtine, ma fascineaza acest desert , asa ca Pavlova loveste din nou, nimic nou. Mi-a ramas de la gogosile prestate 2 albusuri si mi-am zis ca merg la fix transformate intr-o Pavlova. Am dansat impreuna cu albusurile le-am batut pana n-au mai putut de tapene decat sa strige ''vrem Pavlova, vrem Pavlova''.....au cerut le-am dat.....si uite asa domnisoara Plavova si-a imbracat fusta de vara in plina toamna si-a stat cumnite la o minisedinta foto.....:))))))))))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • 2 albusuri
  • 150 g zahar tos
  • 1 lingurita plina cu amidon
  • 1/2 lingurita otet de mere
  • Umputura
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 1 lingurita zahar farin
  • Decor
  • zmeura
  • banuti de ciocolata neagra Callebaut
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Pavlova, cu rochie de vara intr-o toamna:

Cele 2 albusuri le-am pus intr-un bol, am presarat un praf de sare si am mixat foarte bine. Am amestecat zaharul cu amidonul apoi l-am adaugat peste albusurile batute spuma, putin cate putin si am mixat continuu, la final am adaugat si otetul, am mai mixat cateva minute, in final am obtinut o bezea tare, lucioasa si frumoasa. Am pus hartie de copt in tava de la cuptor, am modelat fusta Pavlovei. Cuptorul l-am incins bine, apoi am redus focul la mic, am introdus tava in cuptor si am lasat usa de la cuptor intredeschisa ( daca nu sta ea de buna voie, bagati intre usa si cuptor o lingura de lemn). Am lasat cca 2,5 ore sa se usuce frumos si sa ramana alba. ideea este ca trebuie sa se obtina o bezea crocanta la exterior si moale la interior. Am lasa-t-o sa se odihneasca pana a doua zi, cand am decorat-o.


Umplutura : Am pus smantana rece intr-un bol la fel de rece, am mixat bine, am adaugat lingurita de zahar, nu trebuie sa fie dulce, este suficient de dulce bezeaua,am mai mixat cateva minute, pana am obtinut o frisca ferma.


Decorare: Am pus frisca intr-un posh si am ornat fusta Pavlovei, apoi am decorat-o cu zmeura si banuti de ciocolata neagra Callebaut. Si binenteles dupa ce termin de scris o savurez pe indelelte. Simplu, delicos, aspectos.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Pavlova, cu rochie de vara intr-o toamna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

dantes 1

08.10.2020, 09:45

Delicios!

Rocsi 1

08.10.2020, 20:03

Arata tare bine pavlova ta de toamna!

madi_marin 1

09.10.2020, 12:45

Arata delicios! Si noua ne place mult si mai facem din cand in cand

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava turceasca cu nuca
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
TORT DE FRUCTE "CARLA"