Desert placinta ruseasca cu branza

de Ksenya in Dulciuri, 7 Mai 2014 | 105604 vizualizari

 

Reteta acestei plancinte este una traditionala ruseasca, nu este suflet de om din CSI, incepand din pribaltica si terminand cu orientul indepartat incepand de la cel mic din gradinita pana la cel mare, care sa n-o cunoasca.Se prepara foarte usor!.

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 2-3 oua
  • 3 linguri gris
  • 5 linguri smantana
  • 3 linguri zahar
  • o lingurita zahar vanilat
  • 50 g stafide optional
  • un varf de cutit sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta ruseasca cu branza:

Stafidele se pun la inmuiat. Se pune grisul intr-un castron cu smantana, se incorporeaza si se lasa la odihnit minim 30 minute. Branza se da prin sita sau la robot pana devine o crema. Ouale se bat bine cu zaharul, zaharul vanilat si sarea. Se adauga la crema de branza, adaugand si smantana cu grisul si stafidele scurse de apa si uscate pe un servet. Se toarna intr-o tava rotunda tapetata cu hartie de copt sau intr-o tava unsa cu unt. Se da la cuptor preincalzit la 180 grade si se lasa 30-40 minute, pana este inchegata si rumenita putin.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu smantana

2

Se serveste cu ceai negru

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta ruseasca cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

20.11.2014, 23:01

super

Maddisson 1

16.12.2014, 17:51

Absolut minunata!Data viitoare dublez cantitatile sa fiu sigura ca ajunge!Mi'a iesit la fel de aspectuoasa ca a ta! 💛💛💛

Ksenya 1

17.12.2014, 14:06

Ma bucur Maddisson! In curand revin cu alta placinta.O sa-ti placa si aia.Pofta buna sa ai!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert brownie cheesecake
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si Fanta