Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Reteta din caietul de retete al mamei mele - ce bune prajituri ne facea si ce bucatareasa fara pereche era.....
De ce roz? Este modesta mea contributie la campania de preventie impotriva cancerului de san.
Un omagiu adus mamei mele, plecata mult prea tanara din cauza acestei boli.
Din 1985, luna octombrie este colorată roz.
Este luna de informare si prevenire a cancerului mamar. Aceasta boala grava este frecventa la femeile in varsta de peste 50 de ani, insa nici restul nu sunt pe deplin ferite de pericol.
Pune-ti sanatatea pe primul loc si fa un control de rutina pentru a te asigura ca nu ai nici un fel de problema. In plus, fii solidara cu milioanele de femei din lume care sufera de aceasta afectiune si implica-te in campaniile de preventie a cancerului mamar.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/10/prajitura-cu-cirese.html
Separați albusurile de galbenusuri. Mixati albusurile cu praful de sare, pana se vor tine ca o bezea.
Amestecati galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase.
Se adauga alternand laptele si uleiul amestecand in continuare.
Se pune faina amestecata cu praful de copt si vanilia si se mixeaza bine.
Incorporati albusurile amestecand usor de sus in jos.
In tava unsa varsam compozitia si punem pe deasupra ciresele. Presaram zaharul vanilat peste cirese.
Dam la cuptor pentru 30 de minute la 180°C.
Verificam cu o scobitoare daca este coapta.
Se lasa sa se raceasca. Se decoreaza cu zahar pudra si se portioneaza.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola