Desert prajitura cu cirese si rubarba

de mirela0911 in Prajituri, 17 Iun 2018 | 1792 vizualizari

 

Pentru ca e sezonul cireselor si am luat si rubarba, am zis sa fac o prajitura pufoasa cu aceste ingrediente, prajitura care merge perfect si la "picnicul bucatarasilor"!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana cu zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 cana cu ulei
  • 1 cana cu lapte
  • 2 cani cu faina alba
  • 1 plic praf de copt
  • 1 cana cirese
  • 1 tija rubarba
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu cirese si rubarba:

Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana isi schimba culoarea. Se toarna uleiul si laptele alternativ. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga peste compozitia lichida. Se omogenizeaza totul bine, apoi se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Ciresele se spala si se curata de samburi. Rubarba se spala, se curata si se taie in bucatele mici.


Se asaza peste compozitie ciresele si printre ele se pun bucatile de rubarba. Se da tava la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pana trece testul scobitorii (cca 35-40 de minute).


Dupa ce se raceste, se pudreaza cu zahar pudra vanilat si se serveste.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Dimensiunea tavii este de 22x33 cm.

2

Se pot folosi cu succes orice alte fructe de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu cirese si rubarba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Panacris 1

18.06.2018, 21:41

mirela0911 1

19.06.2018, 11:05

Va multumesc pentru aprecieri!

dantes 1

19.06.2018, 15:05

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu menta