Desert rulada cu crema de mure

de Oana in Prajituri, 15 Mai 2018 | 1359 vizualizari

 

Se face super repede si este tare racoritoare si gustoasa!

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 3 oua
  • 120 g zahar
  • 120 g faina
  • un praf de sare

Crema:

  • 300 g mure
  • 150 g crema de branza
  • 100 ml frisca lichida
  • 50 g unt
  • 50 g zahar pudra
  • 1 pliculet gelatina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada cu crema de mure:

Mixati la bain-marie ouale cu un praf de sare si zaharul, pana se umfla si se albesc, aproximativ 8 minute.


Cerneti deasupra faina, putin cate putin si incorporati cu o spatula.

Tapetati cu hartie de copt o tava dreptunghiulara si turnati compozitia.

Coaceti blatul la 180 de grade C, pentru 10 minute, pana se aureste usor deasupra.

Udati un prosop curat de bucatarie si rasturnati blatul pe el.

Ccoateti cu grija hartia de copt si rulati blatul in prosopul umed si lasati-l sa se raceasca.




Pentru crema, opriti mai intai 2 linguri cu mure si restul mixati-le cu un blender vertical.

Adaugati apoi zaharul pudra, untul moale, crema de branza si frisca lichida si bateti cu mixerul pana obtineti o crema consistenta si groasa.

Hidratati gelatina cu 50 ml apa rece, iar dupa ce s-a umflat topiti-o la bain-marie.

Adaugati gelatina peste crema si omogenizati bine.

Lasati crema la frigider 15 minute.

Derulati blatul din prosop, umpleti-l cu crema, adaugati murele oprite si apoi rulati iar, atentie, fara prosop! :)

Puneti rulada intr-o folie alimentara si apoi in folie de aluminiu si lasati-o la frigider cel putin o ora inainte sa o taiati sau pana se intareste bine crema.

Pentru servire, puteti orna cu zahar pudra, mure proaspete si frunzulite de menta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada cu crema de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

16.05.2018, 13:21

Buna!

xana 1

16.05.2018, 19:39

Ce prezentare frumoasa!

Rahela Velicu 1

19.06.2018, 11:14

Senzationala!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Diplomat cu glazura de ciocolata