Desert prajitura cu gem de caise

de Constelatialeu in Prajituri, 22 Ian 2013 | 53266 vizualizari

 

Mi-a cam parlit-o cuptorul dar n-a ramas nemancata.

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 1 pachet margarina rama
  • 300 g zahar farin
  • 6 galbenusuri
  • 1 praf de copt
  • 300 g faina
  • o ceasca si jumatate de cafea ( din aceea mai mica)cu lapte

Bezeaua:

  • 6 albusuri
  • 200 g zahar farin
  • 1 borcan de 400 cu gem de caise
  • facultativ miez de nuca adaugat in gem
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu gem de caise:

Blatul: Se freaca margarina cu zaharul pana devine o spuma, se adauga galbenusurile unul cate unul si omogenizam. Apoi adaugam laptele si faina amestecata cu praful de copt. Turnam compozitia in tava unsa si tapetata cu faina (20/30 cm) si o dam la cuptor.


Cand este pe jumatate coapta o scoatem si intindem gemul de caise si albusurile batute spuma cu zaharul si o dam din nou la cuptor cu focul mic.


Bezeaua trebuie sa se usuce. Se taie rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Toamna07 1

15.04.2013, 12:41

AAAAAAAAAAAA, CU LAPTE !
GATA, ACUM AM FOST MULT MAI ATENTA.
PUPICI!

Larisel 1

10.12.2013, 15:00

Hehe este prima prajitura pe care am facut-o, doar ca era cu gem de prune
Ce bine a iesit, yummy

ryta 1

02.04.2014, 17:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem de caise si bezea