Prajitura KREM A LA KREM cu ananas

de ela in Prajituri, 13 Noi 2014 | 4706 vizualizari

 

o prajitura nesanatoasa dar buuuuna....nu am poze prea frumoase pentru ca nu am avut timp de joaca ))))am facut a treia oara prajitura dar tot nu am reusit sa fac niste poze bune ((

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 1 plic CREME OLE dr OETKER
  • cacao
  • 1 praf de sare
  • CREMA:
  • 1 plic CREME OLE dr OETKER crema de vanilie
  • 150 ml lapte
  • 300 ml frisca lichida
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1 conserva compot ananas bucati
  • Glazura:
  • 150 gr ciocolata neagra
  • 50 gr unt
  • 50 gr frisca lichida
  • 2 linguri coniac sau lichior cafea sau ce avem
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura KREM A LA KREM cu ananas:

Separam albusurile de galbenusuri.Mixam albusurile cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam treptat zaharul si mixam continuu pana se intaresc iar.Adaugam galbenusurile,apoi praful de la dr Oetker si omogenizam compozitia.


Tapetam o tava cu hartie de copt si punem aluatul in ea.Dam la cuptorul preincalzit,la foc potrivit ,pana se coace blatul.Scoatem si lasam sa se racasca blatul..


Punem laptele cu frisca lichida,praful de vanilie si intaritorul de frisca si mixam pana se intareste,apoi punem bucatile de ananas si amestecam usor.Punem crema peste blat.


Pregatim glazura:Punem bucatile de ciocolata cu frisca lichida si lasam sa se topeasca,apoi adaugam untul si coniacul si amestecam bine.Lasam putin glazura sa se racoreasca,apoi turnam peste crema si dam la frigider cateva ore.


Crema mea a fost galbena pentru ca am pus colorant alimentar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura KREM A LA KREM cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

deyutzky 1

13.11.2014, 20:35

suuuper praji

Rocsi 1

14.11.2014, 10:27

Panacris 1

14.11.2014, 19:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu blaturi de albusuri, foi de napolitana si crema de vanilie