Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)

de mirela0911 in Prajituri, 17 Mar 2017 | 2530 vizualizari

 

A ieșit cea mai buna negresa care am facut-o în ultima vreme!
"Retete de post economice"

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte de cocos
  • 50 ml ulei
  • 150 g zahar
  • 2 lg cacao
  • 1/2 lgt sare
  • 3 lg gem de afine
  • 1 lg nuca de cocos
  • 1 lg nuca taiata
  • 250 g faina alba
  • 1 plic praf de copt
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post):

Intr-un bol, se pune laptele de cocos (se agita bine înainte de a se deschide cutia), zaharul și sarea și se amesteca bine pana se dizolva zaharul. Se adauga cacaoa, gemul de afine, faina amestecata cu praful de copt, nuca de cocos și nuca taiata bucăți. Se omogenizeaza bine totul și se toarnă intr-o tava tapetata cu hârtie de copt, cu dimensiunea de 20 x 25 cm.


Se da la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru cca 30-35 de minute (se face testul cu scobitoarea).


Când s-a răcit, se pudrează cu zahar pudra vanilat și se porționează.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Gemul de afine se poate înlocui cu orice alt gem preferat!

2

Laptele de cocos se poate înlocui cu lapte de soia sau apa minerala!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

17.03.2017, 16:51

mmm imi place!

oanapl 1

18.03.2017, 13:01

Delicioasa!

Rocsi 1

18.03.2017, 19:20

Este foarte buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă BigMac fără carbohidrați

ieri la 15:30

Bezele Panda

de RODIMUR 7

ieri la 10:41

Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie

de Lau 9

pe 19.09 la 21:14

Chec cu mure

de Lau 9

pe 19.09 la 20:34

RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac