Prajitura cu gem

de ianculubita in Prajituri, 29 Apr 2011 | 3347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2cani faina
  • 2cani zahar
  • 6oua
  • 150ml.ulei
  • 1praf de copt
  • 1lingurita rasa de scortisoara
  • coaja de la o lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1borcan cu gem de preferinta de caise
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Se amesteca bine ouale cu zahar,scortisoara,putina sare,coaja de lamaie,pana-si dubleaza volumul apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt;se toarna compozitia in tava cu hartie de copt si se tine 45min;dupa ce s-a copt si racit,se taie in doua pe orizontala,se pune gemul intre foi,se taie si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ianculubita 1

03.05.2011, 20:02

Aoleu,scuzati-ma,este greseala mea ca nu verific ce scriu;toate ingredientele se amesteca inclusiv uleiul pe care l-am uitat,doar faina cu praful de copt la urma;multumesc de atentie;

eleny2010 1

10.05.2011, 16:20

presupun k ave-ti si nepoteii. Est a 2 a prajitura care imi atrage atentia ... ptr ca am si eu o fetita si vreau sa ii dau ceva bun si sanatos.

adry88 1

14.05.2011, 17:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu branza si stafide