Prajitura cu gem

de ianculubita in Prajituri, 29 Apr 2011 | 3579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2cani faina
  • 2cani zahar
  • 6oua
  • 150ml.ulei
  • 1praf de copt
  • 1lingurita rasa de scortisoara
  • coaja de la o lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1borcan cu gem de preferinta de caise
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Se amesteca bine ouale cu zahar,scortisoara,putina sare,coaja de lamaie,pana-si dubleaza volumul apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt;se toarna compozitia in tava cu hartie de copt si se tine 45min;dupa ce s-a copt si racit,se taie in doua pe orizontala,se pune gemul intre foi,se taie si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ianculubita 1

03.05.2011, 20:02

Aoleu,scuzati-ma,este greseala mea ca nu verific ce scriu;toate ingredientele se amesteca inclusiv uleiul pe care l-am uitat,doar faina cu praful de copt la urma;multumesc de atentie;

eleny2010 1

10.05.2011, 16:20

presupun k ave-ti si nepoteii. Est a 2 a prajitura care imi atrage atentia ... ptr ca am si eu o fetita si vreau sa ii dau ceva bun si sanatos.

adry88 1

14.05.2011, 17:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Capricii