Desert prajitura cu mere si scortisoara

de cristina1985 in Prajituri, 16 Mar 2017 | 701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 350 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 5 oua
  • 1 kg mere
  • 1 lg-ta scortisoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu mere si scortisoara:

Se amesteca untul la temperatura camerei, cu zaharul, zaharul vanilinat si ouale. Adaugati faina si praful de copt si amestecati pana obtineti o compozitie omogena.


Merele se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se pun peste aluat (nu este nevoie sa caliti merele). Se adauga scortisoara si se amesteca.


Se pune aluatul cu mere, intr-o tava cu diametru de 24 cm, unsa cu unt si tapetata cu faina. Dati tava in cuptorul preincalzit, la temperatura de 200 grade C, timp de 45-50 minute (eu am tinut mai mult). Totusi sa verificati dupa 45 minute. Faceti testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu mere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

cristina1985 1

16.03.2017, 20:25

Este foarte aromata si pufoasa.Se poate servi cu inghetata de vanilie.

Gherca Daniela 1

17.03.2017, 16:47

cristina1985 1

17.03.2017, 20:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10688 puncte

 Merisor

9730 puncte

Rocsi

5870 puncte

RODIMUR

5393 puncte

mirela0911

5292 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca si cafea