Desert prajitura cu mere si scortisoara

de cristina1985 in Prajituri, 16 Mar 2017 | 232 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 350 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 5 oua
  • 1 kg mere
  • 1 lg-ta scortisoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu mere si scortisoara:

Se amesteca untul la temperatura camerei, cu zaharul, zaharul vanilinat si ouale. Adaugati faina si praful de copt si amestecati pana obtineti o compozitie omogena.


Merele se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se pun peste aluat (nu este nevoie sa caliti merele). Se adauga scortisoara si se amesteca.


Se pune aluatul cu mere, intr-o tava cu diametru de 24 cm, unsa cu unt si tapetata cu faina. Dati tava in cuptorul preincalzit, la temperatura de 200 grade C, timp de 45-50 minute (eu am tinut mai mult). Totusi sa verificati dupa 45 minute. Faceti testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu mere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

cristina1985 1

16.03.2017, 20:25

Este foarte aromata si pufoasa.Se poate servi cu inghetata de vanilie.

Gherca Daniela 1

17.03.2017, 16:47

cristina1985 1

17.03.2017, 20:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cataif