Desert prajitura cu migdale si ciocolata

de oanapl in Prajituri, 3 Mar 2017 | 1110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata neagra
  • 140 g migdale
  • 100 g zahar macinat
  • 100 g unt
  • 3 oua
  • 1 lingura pesmet
  • zahar pudra (pt. decor, optional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu migdale si ciocolata:

Topesti ciocolata cu untul pe baie de aburi, o lasi sa se raceasca putin si adaugi zaharul si migdalele macinate. Freci bine compozitia si o lasi sa se raceasca. Adaugi galbenusurile.


Bati albusurile spuma si le incorporezi treptat si usor in compozitia de ciocolata.


Ungi cu unt o forma si o presari cu pesmet si torni compozitia.


Introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35 de minute.


Lasi prajitura sa se raceasca, o scoti din tava o presari cu zahar pudra si o servesti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu migdale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

oanapl 1

04.03.2017, 22:19

Va multumesc! Da, merge si langa o cafeluta!

mihaelar63 1

07.03.2017, 07:56

Dau eu cafeluta

oanapl 1

07.03.2017, 14:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Margareta Chokotoff