sa stiti ca am facit si eu aceasta torta minunata,chiar de ziua mea, a iesit de minune asa ca cine se teme ca nu le iese, ca blatul tre sa contina faina in compozitie(prostii) reteta este completa si daca o urmezi la fix cu ingredientele, iese super faina!!! apropo de coacerea blatului 180 de grade timp de 20-25 min!!
Succes celor care vor saincerce reteta! sa stiti ca iese, numai sa puneti suflet
In blat nu se pune faina! Sa pui faina, inseamna sa schimbi gustul si consistenta blatului - iese ccu totul alta prajitura! Dar chiar nu ati mai facut sau macar auzit pana acum de blat de bezea?! Sunt atatea sortimente de prajituri care au blaturi asemanatoare! Inca o data, folositi ingrediente de calitate (unt foarte gras 80%), urmati pasii(foc mic la coacerea blatului) si cu siguranta iese! O fi ea o prajitura mai pretentioasa, insa mie mi-e iesit de fiecare data! Cine a reusit-o, stie despre ce vorbesc!