Desert prajitura cu nuci caramelizate

de MyCookingLife in Prajituri, 13 Feb 2012 | 505446 vizualizari

COMENTARII (239)

MyCookingLife 1

03.09.2012, 02:31

Multumesc!

mary_29 1

06.09.2012, 20:17

arata foarte bine.cred ca e tare gustoasa.felicitari.

olivee 1

14.09.2012, 10:11

ioi ce bine arata vrea si eu

CatalinaClinci 1

22.09.2012, 15:23

am incercat sa o fac si eu azi dar nu mi-a iesit blatul e posibil sa mai fie vrun ingredient lipsa.

corina241 1

25.09.2012, 13:55

Catalina,incearca reteta lui Miha,este minunata eu am facut-o azi si o voi posta in cursul zilei

Miha 1

25.09.2012, 14:52

ralu_river 1

01.11.2012, 12:29

superba !

angely_ad 1

03.11.2012, 12:27

sa stiti ca am facit si eu aceasta torta minunata,chiar de ziua mea, a iesit de minune asa ca cine se teme ca nu le iese, ca blatul tre sa contina faina in compozitie(prostii) reteta este completa si daca o urmezi la fix cu ingredientele, iese super faina!!! apropo de coacerea blatului 180 de grade timp de 20-25 min!!
Succes celor care vor saincerce reteta! sa stiti ca iese, numai sa puneti suflet

scortisoara 1

05.11.2012, 20:44

mamaa ce bunaciune ai tu aici! arata minunat! ce buna trebuie sa fie!

Toamna07 1

09.11.2012, 17:46

Doamneee ,cum arata!
Belea!
Bravo!

jolygina 1

16.12.2012, 14:16

as incerca-o si eu de craciun ca tare bine arata

lety 1

20.12.2012, 17:44

Arata super si as vrea sa o incerc dar nu ma convinge blatul; nu ii lipseste nimic?nu are deloc faina

sebirizescu 1

20.12.2012, 20:09

walmar 1

20.12.2012, 20:24

o prajitura "Apocalipsa" nu aveti?maine este 21!

karinna 1

21.12.2012, 08:02

Lipseste faina din reteta pentru blat !

Sidy 1

22.12.2012, 07:46

"...Nu se pune faina – este un blat din bezea...."
asa scrie pe blogul ei !!!
Trebuie sa fie tare buna

cati 1

22.12.2012, 11:47

MyCookingLife 1

23.12.2012, 14:15

angely_ad: Ma bucur daca ti-a iesit! Am facut-o si eu aseara pentru Craciun! Din nou, pentru a nu stiu cata oara, fara sa fie nimic in neregula!

MyCookingLife 1

23.12.2012, 14:22

In blat nu se pune faina! Sa pui faina, inseamna sa schimbi gustul si consistenta blatului - iese ccu totul alta prajitura! Dar chiar nu ati mai facut sau macar auzit pana acum de blat de bezea?! Sunt atatea sortimente de prajituri care au blaturi asemanatoare! Inca o data, folositi ingrediente de calitate (unt foarte gras 80%), urmati pasii(foc mic la coacerea blatului) si cu siguranta iese! O fi ea o prajitura mai pretentioasa, insa mie mi-e iesit de fiecare data! Cine a reusit-o, stie despre ce vorbesc!

MyCookingLife 1

23.12.2012, 14:22

Este nevoie de putina atentie - asta-i tot!

MyCookingLife 1

23.12.2012, 14:23

Eu am refacut-o aseara - pentru Craciun! Bineinteles ca a iesit! Nu am postat nici o reteta fara sa fi iesit! Doar nu fac rau gratuit nimanui!

Ade200 1

23.12.2012, 15:09

Una din preferatele mele. Blatul cu albuş şi nucă e cel mai fin.

anairit 1

23.12.2012, 20:58

am o intrebare:la blat nu se pune praf de copt?

D_K 1

24.12.2012, 02:41

Dar cum se taie blatul, fasii pe lungime si iese praji mai ingusta?

MyCookingLife 1

24.12.2012, 03:00

Nu se pune praf de copt in blat.

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de vanilie si blat cu cacao