Desert prajitura grilaj cu branza si cacao

de cristina1985 in Prajituri, 26 Iun 2017 | 1450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 350 g faina
  • 50 g cacao
  • 100 g unt
  • 1 galbenus
  • un praf sare
  • 150 ml lapte gras
  • 70 g zahar
  • praf de copt
  • Umplutura:
  • 600 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 1 albus
  • 150 g zahar
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • coaja de lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura grilaj cu branza si cacao:

Blat: Cernem faina, cacaua si praful de copt. Se adauga untul si se framanta pana se obtine un aluat nisipos. 

Batem un galbenus de ou cu putina sare, lapte si zahar, apoi turnam acest amestec peste cel cu faina si se framanta pana rezulta un aluat omogen si nelipicios. Se tine la frigider 1 ora.

Umplutura: Se amesteca toate ingredientele.

Se intinde 3/4 din aluat intr-o tava de 24 x 24 cm sau 20 x 30 cm, astfel incat sa urcam usor pe margine. Turnam umplutura si intindem restul de aluat pe masa. Se taie fasii egale care se pun deasupra umpluturii, sub forma de grilaj.

Se introduce prajitura la cuptor, timp de 40-45 minute. Eu am tinut-o 40 minute.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura grilaj cu branza si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

27.06.2017, 21:11

Imi place ce prajitura ai pregatit!

cristina1985 1

27.06.2017, 22:00

Multumesc!Merita incercata.

dantes 1

28.06.2017, 12:28

Delicioasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

ieri la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

ieri la 11:05

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

ieri la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

ieri la 11:05

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mousse de cappuccino