Desert prajitura grilaj cu branza si cacao

de cristina1985 in Prajituri, 26 Iun 2017 | 1132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 350 g faina
  • 50 g cacao
  • 100 g unt
  • 1 galbenus
  • un praf sare
  • 150 ml lapte gras
  • 70 g zahar
  • praf de copt
  • Umplutura:
  • 600 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 1 albus
  • 150 g zahar
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • coaja de lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura grilaj cu branza si cacao:

Blat: Cernem faina, cacaua si praful de copt. Se adauga untul si se framanta pana se obtine un aluat nisipos.


Batem un galbenus de ou cu putina sare, lapte si zahar, apoi turnam acest amestec peste cel cu faina si se framanta pana rezulta un aluat omogen si nelipicios. Se tine la frigider 1 ora.


Umplutura: Se amesteca toate ingredientele.


Se intinde 3/4 din aluat intr-o tava de 24 x 24 cm sau 20 x 30 cm, astfel incat sa urcam usor pe margine. Turnam umplutura si intindem restul de aluat pe masa. Se taie fasii egale care se pun deasupra umpluturii, sub forma de grilaj.


Se introduce prajitura la cuptor, timp de 40-45 minute. Eu am tinut-o 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura grilaj cu branza si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

27.06.2017, 21:11

Imi place ce prajitura ai pregatit!

cristina1985 1

27.06.2017, 22:00

Multumesc!Merita incercata.

dantes 1

28.06.2017, 12:28

Delicioasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu afine si lamaie

de Rocsi 9

ieri la 21:06

Shaorma cu de toate

de Lau 9

ieri la 19:40

Kefta tunisienne

de Criss 6

ieri la 11:06

Garnitura de legume la punga, cu sos de usturoi

de RODIMUR 7

pe 29.09 la 18:52

RETETA RECOMANDATA
Palanet ca pe la Cluj