Desert prajitura grilaj cu branza si cacao

de cristina1985 in Prajituri, 26 Iun 2017 | 321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 350 g faina
  • 50 g cacao
  • 100 g unt
  • 1 galbenus
  • un praf sare
  • 150 ml lapte gras
  • 70 g zahar
  • praf de copt
  • Umplutura:
  • 600 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 1 albus
  • 150 g zahar
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • coaja de lamaie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura grilaj cu branza si cacao:

Blat: Cernem faina, cacaua si praful de copt. Se adauga untul si se framanta pana se obtine un aluat nisipos.


Batem un galbenus de ou cu putina sare, lapte si zahar, apoi turnam acest amestec peste cel cu faina si se framanta pana rezulta un aluat omogen si nelipicios. Se tine la frigider 1 ora.


Umplutura: Se amesteca toate ingredientele.


Se intinde 3/4 din aluat intr-o tava de 24 x 24 cm sau 20 x 30 cm, astfel incat sa urcam usor pe margine. Turnam umplutura si intindem restul de aluat pe masa. Se taie fasii egale care se pun deasupra umpluturii, sub forma de grilaj.


Se introduce prajitura la cuptor, timp de 40-45 minute. Eu am tinut-o 40 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura grilaj cu branza si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

27.06.2017, 21:11

Imi place ce prajitura ai pregatit!

cristina1985 1

27.06.2017, 22:00

Multumesc!Merita incercata.

dantes 1

28.06.2017, 12:28

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Felie de ciocolata