Desert prajitura Krem a la Krem

de deyutzky in Prajituri, 30 Iun 2017 | 6671 vizualizari

 

Nu-s eu adepta prajiturilor sau cremelor facute cu prafuri din comert, dar trebuie sa recunosc ca asta e o bunatate de prajitura!! Mananci pana nu te mai opresti :)))))....daca nu ma credeti, va provoc s-o incercati. 

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru o tava de 23x23 cm:Blat:

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar brun
  • 1 plic Creme Ole de ciocolata (80g)

Crema:

  • 220 ml frisca lichida
  • 220 ml lapte rece
  • 1 plic Creme Ole de vanilie (80g)

Glazura:

  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 50 ml frisca lichida
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Krem a la Krem:

Blat:


Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile spuma, apoi adaugam cate putin zahar si mixam bine pana cand zaharul se topeste.


Adaugam galbenusurile pe rand si mixam putin dupa fiecare. Punem continutul plicului de Creme Ole de ciocolata si mixam usor pana la omogenizare.


Tapetam tava cu hartie de copt si turnam compozitia obtinuta.


Dam tava la cuptorul preincalzit si o lasam la foc mediu aprox. 25-30 de minute. Verificam cu o scobitoare, daca blatul este gata, apoi il lasam la racit.


Crema:


Punem toate ingredientele intr-un bol (frisca lichida, laptele rece si praful de vanilie) si mixam bine pana cand crema se intareste bine.


Turnam crema peste blatul racit complet si dam tava la frigider.


Glazura:


Incalzim frisca intr-un ibric la foc mic(aveti grija sa nu fiarba) si topim ciocolata in frisca.


Adaugam glazura peste crema de vanilie si o intindem uniform.


Dam tava la frigider pana cand glazura se intareste, apoi o servim cu mare pofta!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

10.07.2017, 23:38

Niciodata nu stii ce poti nimeri . Posibil ceva foarte delicios

Bya Ralu 1

29.07.2017, 23:53

super

IoanaAlexandra Ilies 1

01.08.2017, 23:41

Bun,nu am gasit creme ole de ciocolata,decat crema de prajituri de cioco de dr oetker,credeti ca o sa-mi iasa?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

Cheesecake cu cafea si ciocolata

de katty 5

ieri la 15:23

RETETA RECOMANDATA
Piersici la cuptor in stil australian