Desert prajitura Krem a la Krem

de deyutzky in Prajituri, 30 Iun 2017 | 15136 vizualizari

 

Nu-s eu adepta prajiturilor sau cremelor facute cu prafuri din comert, dar trebuie sa recunosc ca asta e o bunatate de prajitura!! Mananci pana nu te mai opresti :)))))....daca nu ma credeti, va provoc s-o incercati. 

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru o tava de 23x23 cm:Blat:

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar brun
  • 1 plic Creme Ole de ciocolata (80g)

Crema:

  • 220 ml frisca lichida
  • 220 ml lapte rece
  • 1 plic Creme Ole de vanilie (80g)

Glazura:

  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 50 ml frisca lichida
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Krem a la Krem:

Blat:


Separam albusurile de galbenusuri si mixam albusurile spuma, apoi adaugam cate putin zahar si mixam bine pana cand zaharul se topeste.


Adaugam galbenusurile pe rand si mixam putin dupa fiecare. Punem continutul plicului de Creme Ole de ciocolata si mixam usor pana la omogenizare.


Tapetam tava cu hartie de copt si turnam compozitia obtinuta.


Dam tava la cuptorul preincalzit si o lasam la foc mediu aprox. 25-30 de minute. Verificam cu o scobitoare, daca blatul este gata, apoi il lasam la racit.


Crema:


Punem toate ingredientele intr-un bol (frisca lichida, laptele rece si praful de vanilie) si mixam bine pana cand crema se intareste bine.


Turnam crema peste blatul racit complet si dam tava la frigider.


Glazura:


Incalzim frisca intr-un ibric la foc mic(aveti grija sa nu fiarba) si topim ciocolata in frisca.


Adaugam glazura peste crema de vanilie si o intindem uniform.


Dam tava la frigider pana cand glazura se intareste, apoi o servim cu mare pofta!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

IoanaAlexandra Ilies 1

01.08.2017, 23:41

Bun,nu am gasit creme ole de ciocolata,decat crema de prajituri de cioco de dr oetker,credeti ca o sa-mi iasa?

UrsanMihaela 1

27.01.2018, 09:30

imi face cu ochiul

new_camy86 1

05.02.2018, 18:05

Arata excelent, chiar o s o prepar în seara asta. Sper sa iasă la fel!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bounty