Desert prajitura rapida cu mere

de Catalina L in Prajituri, 18 Ian 2019 | 3093 vizualizari

 

O prajitura simpla si rapida cu mere originara din regiunea franceza Poitou Charentes.
Am parfumat-o cu romul macerat pregatit pentru Craciun- vezi reteta aici.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/01/prajitura-rapida-cu-mere-grimollee.html

 

INGREDIENTE

  • 4 mere
  • 7 linguri de faina
  • 1/2 pachet de praf de copt
  • 6 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri de rom macerat (reteta aici)
  • 5-6 linguri de lapte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura rapida cu mere:

Amestecati faina si praful de copt.

Adaugati zaharul, uleiul si romul.

Amestecati si incorporati ouale treptat.

Varsati un pic de lapte pentru a obtine un auat de clatite gros.

Curatati si taiati merele felii destul de groase.

Amestecati merele cu aluatul pregatit.

Varsati totul intr-o tava unsa.

Puneti in cuptorul incalzit la 180°C timp de 40 de minute.

Decorati cu zahar pudra cand s-a racit un pic.

Este delicioasa calduta sau rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura rapida cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

20.01.2019, 20:06

Eu trebuie sa mananc o portie generoasa, ca este pe gustul meu!

dantes 1

25.01.2019, 09:54

Buna!

Gherca Daniela 1

28.01.2019, 09:32

imi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa à ma façon