Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Inspirata de la Laura Sava. Delicioasa.
Curatam merele de coaja si le dam pe razatoarea mare. Le calim pe foc cu cele 5-6 linguri de zahar pana scade sucul, apoi adaugam scortisoara dupa gust.
Facem prima foaie astfel: mixam 2 oua cu 9 linguri de zahar, adaugam 9 linguri ulei mixand in continuare. Adaugam apoi 9 linguri de lapte alternativ cu 12 linguri de faina amestecata cu o lingurita de praf de copt. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si introducem la cuptor pentru 10-15 minute.
In acest timp pregatim aluatul pentru foaia nr. 2 la fel ca si pentru prima foaie. Scoatem tava din cuptor si peste blatul copt putin turnam merele calite apoi a doua compozitie de blat. Introducem din nou la cuptor pentru 40-45 de minute.
Putem face o singura compozitie de la inceput din toate ingredientele si o impartim in doua pentru cele doua foi.
1
Cred ca merge si fara praf de copt. Eu am uitat sa pun la foaia nr. 2 si a iesit foarte bine.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult