Prajitura turnata cu mere

de MonaMimi in Prajituri, 16 Dec 2013 | 5043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 18 linguri de zahar
  • 18 linguri de ulei
  • 18 linguri de lapte
  • 2 plicuri praf de copt
  • 22 linguri de faina
  • 8 bucati mere
  • 6 linguri zahar
  • scortisoara
  • zahar pudra vanilat
  • caja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu mere:

Merele se dau prin razatoarea cu gauri mari se adauga zaharul si se calesc la foc mic pana scade sucul lasat de ele se ia de pe foc si se adauga scortisoara dupa gust si coaja de lamaie,se lasa la racit.


blat: mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul adaugam uleiul in fir subtire si amestecam bine adaugam faina cernuta cu praful de copt alternand cu laptele amestecam pana la omogenizare aluatul trebuie sa fie putin mai gros decat cel de clatite. Intr-o tava de 25/30 tapetata cu hartie de copt punem jumatate din aluat il punem in cuptorul preincalzit pentru 10 minute, apoi peste el punem merele racite si peste mere restul de aluat dam la cuptor pentru 30 minute.Pudram cu zahar pudra vanilat cand este rece prajitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

17.12.2013, 11:06

Ce buna!

diaconta 1

17.12.2013, 15:15

O prajitura foarte buna

MonaMimi 1

17.12.2013, 16:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu mere caramelizate