Prajitura turnata cu mere

de MonaMimi in Prajituri, 16 Dec 2013 | 5252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 18 linguri de zahar
  • 18 linguri de ulei
  • 18 linguri de lapte
  • 2 plicuri praf de copt
  • 22 linguri de faina
  • 8 bucati mere
  • 6 linguri zahar
  • scortisoara
  • zahar pudra vanilat
  • caja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu mere:

Merele se dau prin razatoarea cu gauri mari se adauga zaharul si se calesc la foc mic pana scade sucul lasat de ele se ia de pe foc si se adauga scortisoara dupa gust si coaja de lamaie,se lasa la racit.


blat: mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul adaugam uleiul in fir subtire si amestecam bine adaugam faina cernuta cu praful de copt alternand cu laptele amestecam pana la omogenizare aluatul trebuie sa fie putin mai gros decat cel de clatite. Intr-o tava de 25/30 tapetata cu hartie de copt punem jumatate din aluat il punem in cuptorul preincalzit pentru 10 minute, apoi peste el punem merele racite si peste mere restul de aluat dam la cuptor pentru 30 minute.Pudram cu zahar pudra vanilat cand este rece prajitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

17.12.2013, 11:06

Ce buna!

diaconta 1

17.12.2013, 15:15

O prajitura foarte buna

MonaMimi 1

17.12.2013, 16:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu mere