Desert rapid cu branza kwark si biscuiti

de rivka in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 8189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 grame kwark(se poate inlocui cu branza de vaci)
  • 400 ml frisca lichida proaspata rece de la frigider
  • 1 pliculet budinca la rece de vanilie
  • 1 conserva de 450 grame de visine dulci pt prajituri si tarte
  • 1 cescuta de lapte
  • 2 patratele de ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid cu branza kwark si biscuiti:

Se zdrobesc biscuitii grosier si se astern pe fundul unei forme de tort, desupra se toarna uniform cescuta de lapte. Se amesteca cu ajutorul mixerului cateva secunde branza Kwark impreuna cu 400 ml frisca direct scoasa de la rece si praful de budinca de vanilie.Cu o lingura se adauga visinile din conserva si se amesteca. Se adauga compozitia de branza peste biscuiti si se aplatizeaza frumos.Se acopera cu o folie si se da la frigider pentru cel putin 3 ore.Cand se scoate se decoreaza cu ciocolata . Este o prajitura foarte simplu de facut si cu un gust vag dulce acrisor , baza este bine sa ramana putin sfaramicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid cu branza kwark si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu branza de vaci,frisca si capsuni