Desert rapid cu branza kwark si biscuiti

de rivka in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 6368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 grame kwark(se poate inlocui cu branza de vaci)
  • 400 ml frisca lichida proaspata rece de la frigider
  • 1 pliculet budinca la rece de vanilie
  • 1 conserva de 450 grame de visine dulci pt prajituri si tarte
  • 1 cescuta de lapte
  • 2 patratele de ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid cu branza kwark si biscuiti:

Se zdrobesc biscuitii grosier si se astern pe fundul unei forme de tort, desupra se toarna uniform cescuta de lapte. Se amesteca cu ajutorul mixerului cateva secunde branza Kwark impreuna cu 400 ml frisca direct scoasa de la rece si praful de budinca de vanilie.Cu o lingura se adauga visinile din conserva si se amesteca. Se adauga compozitia de branza peste biscuiti si se aplatizeaza frumos.Se acopera cu o folie si se da la frigider pentru cel putin 3 ore.Cand se scoate se decoreaza cu ciocolata . Este o prajitura foarte simplu de facut si cu un gust vag dulce acrisor , baza este bine sa ramana putin sfaramicioasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid cu branza kwark si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

gaby_duceag 1

05.08.2010, 09:06

Rivkooo, cu asta m-ai mai innebunit odata

elena1988 1

08.02.2011, 13:55

adry88 1

03.06.2011, 21:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca si crema Inka