Desert rapid cu branza kwark si biscuiti

de rivka in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 6222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 grame kwark(se poate inlocui cu branza de vaci)
  • 400 ml frisca lichida proaspata rece de la frigider
  • 1 pliculet budinca la rece de vanilie
  • 1 conserva de 450 grame de visine dulci pt prajituri si tarte
  • 1 cescuta de lapte
  • 2 patratele de ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid cu branza kwark si biscuiti:

Se zdrobesc biscuitii grosier si se astern pe fundul unei forme de tort, desupra se toarna uniform cescuta de lapte. Se amesteca cu ajutorul mixerului cateva secunde branza Kwark impreuna cu 400 ml frisca direct scoasa de la rece si praful de budinca de vanilie.Cu o lingura se adauga visinile din conserva si se amesteca. Se adauga compozitia de branza peste biscuiti si se aplatizeaza frumos.Se acopera cu o folie si se da la frigider pentru cel putin 3 ore.Cand se scoate se decoreaza cu ciocolata . Este o prajitura foarte simplu de facut si cu un gust vag dulce acrisor , baza este bine sa ramana putin sfaramicioasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid cu branza kwark si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

gaby_duceag 1

05.08.2010, 09:06

Rivkooo, cu asta m-ai mai innebunit odata

elena1988 1

08.02.2011, 13:55

adry88 1

03.06.2011, 21:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Merengue cu inghetata de ciocolata cu menta