Desert rapid si crocant

de MIUTA in Prajituri, 15 Feb 2011 | 5853 vizualizari

 

Cand sunteti in criza de timp si vreti ceva dulce cu gust divin incercati sa va jucati la fel ca mine facand o combinatie de piscoturi amestecate cu crema de ciocolata,glazura de caramel,cereale(GOLD FLAKES) .Sper sa incercati nu veti regreta.

 

INGREDIENTE

  • un pachet piscoturi
  • o crema ciocolata Dr.Oetker
  • o glazura de caramel Dr.Oetker
  • 400 ml lapte
  • un bol cereale Gold Flakes
  • fulgi de cocos pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid si crocant:

Se prepara crema de ciocolata cu 400 ml lapte conform instructiunilor de pe plic.Se prepara glazura.Pe un platou se aseaza primul strat de piscoturi.Se imbraca in crema de ciocolata.Se pune un alt strat de piscoturi peste care se pune restul de crema de ciocolata.Se toarna peste crema glazura de caramel si peste glazura se pun cerealele.Se ninge usor cu fulgi de cocos.Se ia o lingura mare,te ascunzi si papi tot,tot.Pe urma te incurajezi ca acest desert nu ingrasa sau spui formula magica pe care o repet mereu....asta nu ingrasa asa de tare,dispare ca si cand nu am mancat nimic.....ha,ha,ha.

 

TIPS-URI

1

Se pot pune  fructe si se poate orna cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid si crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mena29 1

16.02.2011, 22:18

mirela0911 1

17.02.2011, 22:05

alinutzika 1

03.10.2011, 15:12

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca