Desert rulada de biscuiti cu cocos si visine

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 18 Mar 2018 | 10540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g biscuiti Petit Beurre
  • 300 ml lapte dulce
  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 50 g cacao
  • 300 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 200 g nuca de cocos
  • esenta rom
  • visine din dulceata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada de biscuiti cu cocos si visine:

Macinam biscuitii. Topim ciocolata cu laptele. Peste biscuiti adaugam cacaua, laptele cu ciocolata si esenta de rom.

Mixam spuma untul cu zaharul pudra, apoi adaugam 150 g nuca de cocos. Celelalte 50 g le vom folosi la final pentru un aspect frumos al ruladei.

 Pe o planseta pe care am pus folie alimentara intindem un sfert din compozitia de biscuiti.Peste compozitia de biscuiti intindem un strat din crema de cocos. Peste crema de cocos distribuim visinele. Eu am avut visine la borcan pentru iarna, dar cred ca merg si visine din dulceata.

Cu ajutorul foliei rulam cele doua compozitii cat mai bine. Invelim rulada in folie si o introducem la rece cateva ore.

Inainte de servire distribuim nuca de cocos pe toata suprafata ruladei.

Intrucat eu am si mofturosi care nu mananca visine, am facut o rulada cu visine si doua fara.

Pe mine m-a cucerit cea cu visine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada de biscuiti cu cocos si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Rahela Velicu 1

22.04.2018, 10:19

Super buna!

Dulciuri cu Georgiana 1

14.06.2018, 08:26

Multumesc frumos !

LauraLefter 1

16.12.2018, 08:54

Arata f bine si sigur o voi face acu de craciun dar compozitia se intinde asa usor adica precum aluatul?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura semiparfe