Desert rulada de biscuiti cu nuca de cocos

de burdulea56 in Prajituri, 11 Mai 2011 | 216385 vizualizari

 

Aceasta reteta simpla, dar tare gustoasa si aspectoasa se poate prepara mai ales in zilele toride de vara, pentru ca nu trebuie sa folositi aragazul.

 

INGREDIENTE

  • Foi:
  • 500 g biscuiti,
  • 2 cani cu lapte
  • 3 linguri cacao
  • Crema:
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 100 g nuca de cocos
  • 3 plicuri zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada de biscuiti cu nuca de cocos:

Foi: Se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de plastic, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.

Crema: Batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.

TIPS-URI

1

Din biscuiti se obtine o compozitie care se lucreaza usor intre 2 folii de plastic.

2

Folositi cam 400-500 ml lapte, trebuie sa obtineti o compozitie omogena pe care sa o puteti intinde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada de biscuiti cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (67)

alexandra07 1

27.03.2015, 15:31

Marius07 cred ca este vorba de zahar vanilat. La ingrediente scrie vanilii.

burdulea56 1

12.05.2015, 16:44

marius07, e adevarat, zahar pudra trebuie. Imi pare rau ca n-am mai fost de multisor pe acest site, din motive pur personale., sa vad comentariul si sa raspund la timp.

Ancutsa 1

22.04.2017, 18:55

Minunata rulada!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tavalita in nuca de cocos