Desert simplu la pahar by me

de Adele in Dulciuri, 18 Mai 2014 | 2017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Crema :
  • 500 ml lapte.
  • 2 oua.
  • 80 gr zahar.
  • 1 esenta vanilie.
  • 3 linguri faina.
  • Biscuiti simpli :
  • 10-12 bucati
  • Decor: frisca.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert simplu la pahar by me:

Crema: intr-o oala punem pe foc laptele si esenta de vanilie,intre timp intr-un vas amestecam ouale cu zahar si faina pana obtinem o compozitie cremoasa.Luam cateva linguri de lapte cald si punem peste compozitie ,amestecam bine dupa care turnam totul in oala si dam flacara la foc mic,amestecam in continu pana se ingroasa.Lasam la racit pentru cateva minute.

Pregatim paharele(puteti folosi si cupe de inghetata etc.) .Luam biscuiti si incepem sa-i rupem bucatele punem in fiecare pahar cate 1 biscuite ,dupa care turnam crema cateva linguri ca sa acoperim biscuiti ,continuam sa facem straturi pana terminam crema si biscuitii.

Deasupra ornam cu frisca si dam la rece pentru cateva ore

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte tipuri de crema (de ciocolata,crema caramel,crema cu gust de cafea)chiar si cele cumparate.

2

Puteti folosi si fructe (de ex capsuni,banane).

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert simplu la pahar by me" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Adele 1

19.05.2014, 12:18

Rocsi

laura_n 1

19.05.2014, 17:08

ce mult imi plac deserturile astea la pahar, le ador!

Adele 1

19.05.2014, 17:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pandișpan cu brânză de vaci